LUXURIA

Luxuria d.o.o. obiteljska je tvrtka utemeljena je u svibnju 2009. god. Primarna djelatnost tvrtke je proizvodnja tapeciranog namještaja.

Naš proizvodni pogon i izložbeno-prodajni salon nalazi se u sklopu uprave tvrtke u Slavonskom Brodu na adresi Dravska 14, naselje Kolonija. Kako bismo što kvalitetnije mogli prezentirati naše proizvode i udovoljiti željama kupaca, poslujemo i u maloprodajnoj poslovnici u Zagrebu na lokaciji ZAGREBAČKI VELESAJAM, PAVILJON 12, ZAGREB.

Proizvode plasiramo na tuzemnom i inozemnom tržištu. Za izradu tapaciranog namještaja koristimo isključivo visokokvalitetne materijale, tkanine, prirodnu kožu. Naši proizvodi prepoznatljivi su po iznimnoj udobnosti i širokom izboru modela, od modernih ravnih linija do klasičnih modela, a uz dodatnu mogućnost prilagođavanja dimenzija proizvoda prema željama kupca.

Veliki uspjeh smo ostvarili u turističkom sektoru gdje uz pomoć inžinjera i dizajnera izrađujemo namještaj po mjeri za razne hotele, vile, rezidencijalne objekte, te ugostiteljske objekte.

dizajnprojekt

SB0

Prodajni prostor u Slavonskom Brodu
Dravska ulica 14

ZG0

PRODAJNI PROSTOR U ZAGREBU
Zagrebački Velesajam Paviljon 12, Av. Dubrovnik 15

Svojom širokom ponudom tapaciranog namještaja ponosni smo što možemo ponuditi kupcima uslugu opremanja stambenih prostora, apartmana, hotela i drugih prostora. Cilj našega poslovanja i same proizvodnje je prilagoditi se potrebama i zahtjevima kupaca pri uređenju njihovog životnog i poslovnog prostora.

SB3

SB

ZG2

SB2

ZG